Zapowiedź książki: ErVegan. Kuchnia roślinna dla każdego – Eryk Wałkowicz

ErVegan. Kuchnia roślinna dla każdego

Fot: Mat. pras.

Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania? Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.

Zamień  marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy! Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.

A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.
GOTOWANIE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK PROSTE!
Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.