“Wyhoduj i zjedz” – nowa książka w bestsellerowej serii “zdrowo i bez chemii”

"Wyhoduj i zjedz" - nowa książka w bestsellerowej serii "zdrowo i bez chemii"

Fot: mat. pras.

Prosty przewodnik po uprawie warzyw, owoców i ziół na balkonie. Nowa książka w bestsellerowej serii “zdrowo i bez chemii.To książka pachnąca świeżym pomidorem z bazylią. Sięgnij po nią. Maja Popielarska

Basia Chronowska-Cholewa wie, że w dzisiejszych czasach można jeść zdrowo. Z tęsknoty za smakami dzieciństwa zaczęła uprawiać własne pomidory – w mieście, w bloku na balkonie. Dzieli się doświadczeniem, podaje sprawdzone i proste sposoby na rozpoczęcie przygody z balkonowym ogrodnictwem i udowadnia, że może stać się ono pasją, która zmieni Twoje życie. To sposób, by nawiązać sąsiedzkie przyjaźnie, pokazać dzieciom, skąd biorą się owoce i warzywa, oraz uzyskać dostęp do pysznych, mało popularnych odmian roślin jadalnych. Przejmij kontrolę nad tym, co jesz!

Przekonaj się, że bez względu na to, gdzie i jak mieszkasz, jaką powierzchnię ma Twój balkon i ile na nim słońca, możesz wyhodować własne zdrowe rośliny. Skorzystaj z podpowiedzi autorki i dowiedz się, co wybrać na początek.

Ta książka powstała z prawdziwej pasji i miłości do zdrowia. Razem z Basią zamień swój balkon w jadalną dżunglę, by świeże warzywa mieć zawsze pod ręką – dla całej rodziny.
Julita Bator

Basia Chronowska-Cholewa – ogrodniczka z zamiłowania i mama małego Dawidka. Od ponad sześciu lat zaraża swoją pasją na blogu Słoneczny Balkon. Jest pewna, że uprawa roślin jadalnych może zmienić życie na lepsze

Przeczytaj także

Dodaj komentarz